5. července 2006

Caj o pate

Tak konecne prisel muj vysneny day off a dokonce i sviti slunicko, juchuu!! :)) Minuly tyden tu totiz prselo prevelice, jako by se ocean premenil na mraky... No, ale k veci. Nemuzu se moc soustredit, pac tu Sam a Chris sleduji fotbal a o prestavce si hraji s haki sakem, coz me rozptyluje :).

Vcera byl 4. cervenec, tedy Den nezavislosti. Amici jsou rozjasani naprosto ze vseho, natoz takova udalost!! Jsou to blazni :)). Rano, cestou do prace, jsme uvizli v pruvodu aut a lidi ovesenych americkymi vlajkami, prevelecenych za zmrzliny, zelvy, Santa Clause,... no proste vsechno. Bylo to trochu silene... My neamericani jsme to zas az tak neprozivali :)). Vecer jsme se sli podivat na plaz, kde bylo plno ohnostroju... chvili jsme si posedeli a bylo to vcelku prijemne.

Jinak nic moc noveho. Je to takovy kolobeh prace-postel-prace-postel... ale obcas i ten volny den. Dokonce jsme jeli s Pathways na bus tour (po ostrove Roanoke, na kterem bydlime) a bylo to pekne trapne :)). Na pravo muzete videt toto, na levo toto... Toto byl vetsinou dosti nezajimavy barak ci neco podobneho, a tak po ceste skoro vsichni usnuli :)). Uz se tesim, az budeme mit auto!! Bez jsme tu dosti vyrizeni... Tresem na nejaky poradnejsi vylet :).

Vlastne novinkou je, ze z prace mi zacina trosku hrabat :). Na zadny intelektualni rust to tu fakt nevidim ,))). Je nas tam hrozne moc, hlavne odpoledne, takze casto neni vubec do ceho pichnout a to se ty hodiny potom vlecou... Tak jsem se naucila zasivat se do detskeho koutku, kde je kopec plysaku, kteri jsou z toho obchodu asi nejsympatictejsi. Ale taky si s nima clovek moc nepokeca...

Za chvili jdeme na International dinner do kostela :). To je opravdu for, ale jak nam tam rekli, Jezis nas nasyti vsechny... ,)). Je to kazdou stredu pro studenty ze zahranici (byva tam kopec Polaku) a vari hrozne mnamky. Jinak je to obcas trochu trapny. Porad tam nekdo chce byt nase nahradni americka mama, tak nevime, co si o tom myslet. Jenze to jidlo...:)).
Zatim jsem nepochopila, co tu pro ne znamena Buh (ne ze bych to tak uplne chapala v Cechach, ale preci jen...). Mam pocit, ze tady je to jen ohromny obchod... fakt nevim. A pro zajimavost, nas byt, specielne nas pokoj, je plny nabozenskych predmetu (ted uz ve skrini), hruzostrasne :)). Ze zdi jsme sundali asi 20 krizu!! :))

Myslim, ze to, jak zakrnuju, se projevuje i na mem psanem projevu - tak uz radsi dost...

Mejte se nadherne, pry je u nas plno slunce, tak pekne rybnikovani!! :))

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»