13. března 2007

Sebrano na ulicich

Nezvladam se venovat svemu zelenu kutlochu a taky na to nemam dost klidu. Tak pisu jen zmatene nicnerikajici mejly. I lidem, kteri o ne asi nestoji. Ale to neva :).

Ve zkratce - mam se dobre. Bukurest je zvlastni, precpana autama, plna haraburdi, kobercu, stanku s cetkama, betonu, stanku s kytkama (nonstop), krasnych psu a jejich stenat, hoven, odpadku, nedostavenych budov, jerabu, prachu, oken s buchtickama a kostelu. Zadny kulturni sok - Usti je dobra skola. Vsichni nas varovali, jak se tu krade a zatim jsou na nas domorodci moc hodni. Uz se i trochu dorozumime rumunsky - v infinitivech a tak, ale nebojime se. Taky jsem uz malem mela sve osobni zebrajici decko, ale povedlo se nam ji prst po prstu dostat z meho kabatu. Jely jsme vlakem, lodi a videly Cerne more. Je tu fajn :)

Asi to neni nahoda. Z repracku hraje "Piskam si a dneska nekdo umrel...". Kdyz jsme sly pred chvili do prace, ve vedlejsim dome bylo hrozne moc vencu a lidi v cernem... mrazilo *

*...v Cechach uz pry rozkvetly koniklece a slunko simra...*

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ahojky,
no opravdu se tu slůně prohání ulicemi a krajinou a hřeje a hřeje. Běhala jsem polonahá po zahradě a radovala se z něj a slavila a vítala jaro.

Příští týden jedu do Ústí, budu tam mít výstavku :o)
Tak zavzpomínám...

Objetí.

Tvoji Tygři