28. února 2011

Totally disappointed

Masakr. Mám v sobě takovou emoční sekanku, že vůbec netuším, jak ten chumel zpracovat. Přehršel (neobvyklého) vzteku, se kterým si dočista nevím rady. Přicházet o přátele a ideály zároveň bolí tak, že jsem to radši vytěsnila a teď se zas jen divím. Je to hnus...

...to spolu vážně f a m nemůžou být přátelé, aniž by od toho alespoň jeden neočekával lehkovážný (nebo jakýkoliv jiný) sex?

Jak jednoduché vzorce... na poblití.

Konec citových investic.

Je na čase všechno zlé setřást. A začít číst klasiky.

2 komentáře:

Mirror Eye řekl(a)...

dej si ruskej realismus, pak apgrejduj na naturalismus a když zbude čas a neoslepneš, můžeš si okořenit život nějakou poéééézií. víš, tou za dvacku. Tygřinko, ty šelmo, ser na klasiky, to je pro starý panny co je vohlodávaj vlci. návod na zlepšení nálady: přišla bych nahá pro chleba do Tesca, pak bych tam vojela nějakýho sedmnáctiletýho zabeďarovanýho pokladního a to si holka můžeš bejt jistá, že budeš BOHYNÍ roku. všechno rázem odpluje jak mávnutím kouzelnýho prutu, pobliješ se ze sebe a nastane osvícení. víš jak mám toho kámoše Saddama? :D přišel čas, děvče ;)

Stinka řekl(a)...

Kaci, kdyby slo jen o sex, bylo by to moc jednoduchy. To neni problem a velmi pravdepodobne by se nasel i nekdo sikovnejsi nez sedmactilety zoufalec.

Ale na to se.u. Stejne tak jako na plastovy kamose...

I kdyz na kazdym sprochu pravdy trochu, takze popremyslim (nikoliv o plastu) :)

A jdu na Idiota... po vsech tech idiotech.

bozk :)